Eerste hulp bij storingenApp

E-mailadres reeds bekend bij aanmelding

Het e-mailadres is reeds bekend bij de aanmelding. Je wilt via de Miele app of de Miele website een Miele gebruikersaccount aanmaken en krijgt de melding dat je e-mailadres al bekend is.

Je beschikt al over een Miele gebruikersaccount dat via de Miele app of de Miele website onder “myMiele Club” is aangemaakt.

Meld je aan met je bestaande Miele gebruikersaccount.

Als je het wachtwoord niet meer weet, gebruik je de functie “Wachtwoord vergeten?”.

De functie “Wachtwoord vergeten?” is beschikbaar in de Miele app en op de Miele website in het inlogscherm en in het gedeelte “myMiele Club”.