Eerste hulp bij storingenApp

Miele app gemengde talen

In de Miele app wordt tekst in verschillende talen weergegeven.

De taal van het mobiele apparaat verschilt van de in de Miele app ingestelde taal van de locatie.
De taal van de locatie wordt ingesteld bij het registreren van het Miele gebruikersaccount. De taal van de locatie bepaalt de taal waarin wettelijk relevante informatie, zoals privacybepalingen, gebruiksvoorwaarden en toestemmingen wordt weergegeven. Alle andere teksten in de Miele app, zoals menupunten, teksten en beschrijvingen, worden weergegeven in de taal die op het mobiele apparaat is ingesteld.

Voorbeeld: de taal die is ingesteld voor de smartphone is Engels, terwijl de locatie die is ingesteld voor het Miele gebruikersaccount Duitsland is. In dit geval wordt de wettelijk relevante informatie in het Duits weergegeven, terwijl alle andere teksten in de Miele app in het Engels worden weergegeven.

Hiervoor is geen oplossing noodzakelijk.