Wat zoek je?Dealer zoeken
Eerste hulp bij storingenOvens

Gerecht valt uit elkaar

Het gerecht valt bij het rijzen en bakken in de oven/Dialog oven uit elkaar.

Het deeg is te zacht.

Voeg minder vloeistof toe aan het deeg.

Door het toevoegen van extra vocht bij het rijzen van zeer vette gistdegen kunnen deze uit elkaar vallen.

Laat zeer vet gistdeeg zonder extra vocht rijzen.

De rijstemperatuur is iets te hoog.

Verlaag de rijstemperatuur.

Het rijsproces is te lang.

Verkort de duur van het rijsproces. Let op: in het automatische programma “Brood” is de rijstijd van het deeg geïntegreerd. Laat het deeg niet extra rijzen.

Let erop dat vloerbroden op de bakplaat uitlopen. Brood in een bakvorm zakt tijdens het bakken in elkaar.

Vind jouw handleiding

Vind jouw handleiding

Hier vind je alle handleidingen voor je Miele apparaten.
Vind jouw handleiding
Boek een technicus

Boek een technicus

Je kunt bij ons zowel online als telefonisch een vraag stellen of een afspraak maken.
Plan een bezoek
24/7 ondersteuning

24/7 ondersteuning

Bekijk hier de verschillende manieren om contact met ons op te nemen.
Neem contact met ons op