Wat zoek je?Dealer zoeken
Eerste hulp bij storingenOvens

Gerecht zakt tijdens het bakken in (in bakvorm)

Het gerecht in de bakvorm zakt tijdens het bakken in de oven/Dialog oven in.

Het deeg heeft te lang gerezen of werd te lang geroerd.

Verminder de rijstijd en de roertijd aanzienlijk.

Het deeg is te zacht.

Voeg minder vloeistof toe aan het deeg.

Door het toevoegen van extra vocht bij het gisten van zeer vette gistdegen kunnen deze te vloeibaar worden.

Laat zeer vet gistdeeg zonder extra vocht gisten.

De rijstemperatuur is iets te hoog.

Verlaag de rijstemperatuur.

Het rijsproces is te lang.

Verkort de duur van het rijsproces.
Let op: in het automatische programma “Brood” is de rijstijd van het deeg geïntegreerd. Laat het deeg niet extra rijzen.

Te veel bakpoeder gebruikt.

Gebruik niet meer dan 15 à 16 gram bakpoeder per 500 gram bloem.

Vind jouw handleiding

Vind jouw handleiding

Hier vind je alle handleidingen voor je Miele apparaten.
Vind jouw handleiding
Boek een technicus

Boek een technicus

Je kunt bij ons zowel online als telefonisch een vraag stellen of een afspraak maken.
Plan een bezoek
24/7 ondersteuning

24/7 ondersteuning

Bekijk hier de verschillende manieren om contact met ons op te nemen.
Neem contact met ons op