Eerste hulp bij storingenOvens

Hoe activeer ik Smart Food ID (SFID)?

Smart Food ID (SFID) wordt in de Miele app en op de oven geactiveerd.

Voorwaarden

• Miele app-versie 4.7.2 of hoger (de meest recente versie wordt aanbevolen)

• Compatibele oven met geïntegreerde camera

• De oven moet via wifi zijn verbonden en gekoppeld aan een Miele gebruikersaccount. De oven wordt weergegeven in het startmenu van de Miele app.

• Als de oven compatibel is, wordt in de Miele app onder Smart Features het item Smart Food ID weergegeven.
      Op de pagina met details van het apparaat verschijnt eveneens het item Smart Features/Smart Food ID.*

• Actuele firmwareversie (Profiel > Instellingen > Updates > RemoteUpdate)

• Actuele versie wifi-module (Profiel > Instellingen > RemoteUpdate > Update wifi-module)

1. Smart Food ID in de app activeren

• Start de Miele app.

• Kies Smart Features.

• Kies Smart Food ID.*

• Kies Activeren.

In de Miele app verschijnt een bevestiging dat Smart Food ID is vrijgegeven. Vervolgens start er een tutorial met instructies voor het gebruik.

2. Smart Food ID op de oven activeren

• Schakel de oven uit en weer in via de Aan/Uit-schakelaar .

• Kies op de oven het menu Instellingen. Het nieuwe menupunt Herkenning van het gerecht is beschikbaar.

Houd er rekening mee dat het tot 30 minuten kan duren voordat het nieuwe menupunt Herkenning van het gerecht in het display van de oven verschijnt.

• Kies het menupunt Herkenning van het gerecht.

• Stel de herkenning van het gerecht in op Aan.

• Controleer of in het menu Instellingen van de oven de menupunten Camera in de ovenruimte en Herkenning van het gerecht met de instelling Aan zijn geactiveerd.