Wat zoek je?Dealer zoeken
Eerste hulp bij storingenOvens

Korst gerecht te dun/zacht

Het gerecht heeft een te dunne en te zachte korst.

De temperatuur werd te laag ingesteld.

Verhoog de temperatuur met 10 tot 20 °C.

De bereidingstijd is te kort.

Verleng de bereidingstijd.

Er is te veel vocht in de ovenruimte.

Schakel, indien aanwezig, de Crisp function in. Let bij het bereiden van vochtige gerechten (zoals bijvoorbeeld diepgevroren patat) op de adviezen op de verpakking en keer het gerecht vaker om de hoeveelheid vocht in de ovenruimte te verminderen. Open de deur van het apparaat bij grote hoeveelheden of een heel vochtig gerecht tussendoor 2 à 3 keer.

Voer geen stoominjectie aan het einde van de bereiding uit, zodat zich een dikkere korst kan vormen.

Vind jouw handleiding

Vind jouw handleiding

Hier vind je alle handleidingen voor je Miele apparaten.
Vind jouw handleiding
Boek een technicus

Boek een technicus

Je kunt bij ons zowel online als telefonisch een vraag stellen of een afspraak maken.
Plan een bezoek
24/7 ondersteuning

24/7 ondersteuning

Bekijk hier de verschillende manieren om contact met ons op te nemen.
Neem contact met ons op