Eerste hulp bij storingenRobotstofzuigers

Het verwijderen van een robotstofzuiger uit de Miele Scout-app bij Android

Het verwijderen van een robotstofzuiger uit de Miele Scout-app bij Android

Ga als volgt te werk om een robotstofzuiger uit de Miele Scout-app te verwijderen:

• Kies Instellingen.

• Druk in de Miele Scout-app op jouw robotstofzuiger en houd deze ingedrukt totdat het contextmenu voor verwijdering verschijnt.

• Kies OK om het verwijderen te bevestigen.

De robotstofzuiger wordt uit de lijst van apparaten en het gebruikersaccount verwijderd.