Eerste hulp bij storingenRobotstofzuigers

Hoe breng ik een nieuwe wifi-verbinding tot stand na een verandering van router of wachtwoord?

Hoe breng ik een nieuwe wifi-verbinding tot stand na een verandering van router of wachtwoord?

1. Houd de toets Wifi op de meegeleverde afstandsbediening van de robotstofzuiger ingedrukt totdat PaIR in het display van de robotstofzuiger verschijnt.

De toegangsgegevens voor het wifi-thuisnetwerk worden gereset.

2. Start de pairing van de robotstofzuiger opnieuw in de app, zodat de wifi-verbinding met het thuisnetwerk opnieuw tot stand kan worden gebracht.

De robotstofzuiger wordt dan in de app weer weergegeven als een verbonden apparaat.

Als het wifi-wachtwoord wordt ingevoerd via een wachtwoordmanager in de smartphone, moet het wachtwoord ook in de wachtwoordmanager worden gewijzigd. Voer anders het wifi-wachtwoord handmatig in via het toetsenbord van de smartphone.