Eerste hulp bij storingenSpraakassistent

Aan welke voorwaarden moet zijn voldaan om Google Assistant te kunnen gebruiken?

Aan welke voorwaarden moet zijn voldaan om Google Assistant te kunnen gebruiken?

Om Google Assistant te gebruiken, is een apparaat nodig dat Google Assistant ondersteunt (bijv. Google Nest Audio of Google Nest Mini, Android™-smartphones of apparaten van andere fabrikanten die via Google Assistant kunnen worden bediend).

Google geeft een overzicht van de ondersteunde apparaten, zie de link https://assistant.google.com/.

Om een Miele apparaat te kunnen bedienen, moet je een Miele apparaat hebben dat geschikt is om met een netwerk te worden verbonden. Je moet dit apparaat met de Miele app al in je netwerk thuis hebben opgenomen.