Wat zoek je?Dealer zoeken
Eerste hulp bij storingenStoomovens

Veel water in de ovenruimte

Er verzamelt zich steeds meer water in de ovenruimte van de stoomoven/combi-stoomoven. Als er meerdere keren achter elkaar gerechten sous-vide bereid worden, komt er steeds meer water in de ovenruimte.

Bij sous-vide-bereiding wordt een gerecht op lage temperatuur langere tijd bereid. Daarom kan het overvloedige water op de bodem van de ovenruimte niet verdampen, zodat er steeds meer water in de ovenruimte blijft staan.

Als er meerdere keren achter elkaar gerechten sous-vide bereid worden, moet tussen elke bereiding het water op de bodem van de ovenruimte met de hand worden verwijderd.

Vind jouw handleiding

Vind jouw handleiding

Hier vind je alle handleidingen voor je Miele apparaten.
Vind jouw handleiding
Boek een technicus

Boek een technicus

Je kunt bij ons zowel online als telefonisch een vraag stellen of een afspraak maken.
Plan een bezoek
24/7 ondersteuning

24/7 ondersteuning

Bekijk hier de verschillende manieren om contact met ons op te nemen.
Neem contact met ons op