Eerste hulp bij storingenWas-droogcombinaties

Resttijdindicatie Wol in modus Drogen foutief (WT1F Prestige)

In het display van de was-droogcombinatie wordt de resttijd in het programma Wol in de modus Drogen foutief weergegeven (WT1F Prestige). De weergegeven resttijd springt, als de toets Start wordt aangeraakt, van 3 minuten naar 18:13 uur. De was-droogcombinatie voert het gekozen programma in de juiste programmaduur van 3 minuten uit. In het display verschijnt Einde.

De tijd wordt in het display onjuist weergegeven.

Er is een software-update beschikbaar.

Je kunt de was-droogcombinatie normaal blijven gebruiken.