Wat zoek je?Dealer zoeken
Eerste hulp bij storingenSysteemintegratie

Wifi wordt niet weergegeven

De wifi wordt niet weergegeven. Tijdens het verbinden van het Miele apparaat met het lokale netwerk wordt de SSID van de wifi niet in de app weergegeven.

Er is een verkeerd zendkanaal ingesteld in de router.

Zet in de router het zendkanaal op kanaal 1 of 2.

Als alternatief kun je de SSID van de wifi en het wachtwoord handmatig in de Miele app invoeren.

Vind jouw handleiding

Vind jouw handleiding

Hier vind je alle handleidingen voor je Miele apparaten.
Vind jouw handleiding
Boek een technicus

Boek een technicus

Je kunt bij ons zowel online als telefonisch een vraag stellen of een afspraak maken.
Plan een bezoek
24/7 ondersteuning

24/7 ondersteuning

Bekijk hier de verschillende manieren om contact met ons op te nemen.
Neem contact met ons op